Margit Zoltán: 2015. 05. 31. - 2015. 06. 07.

2015. június 6., szombat

A Londonban eltűnt Fényszárosi Krisztina életjelet adott magáról!



Krisztina egy londoni kórházból jelentkezett szüleinek! 


Szüleinek röviden azt mondta, hogy ne aggódjak, és jöjjenek el érte Londonban! 

Krisztina édesanyja Tímea a következőket nyilatkozta: 

-Most semmi sem számít, de mi soha többet nem fogjuk megengedni, hogy külföldre menjen dolgozni. Sokféle gondolat járt a fejemben a napokban. Megbeszéltük férjemmel Róberttel, hogy ő megy el Krisztináért. 

Édesapa, Róbert tömören most, így fogalmazott:

- Szerdától egymástól kérdezgettük, ha életben van, egészséges e, éhes e, szomjas e? Mi attól féltünk, hogy elrabolták. Annyira kétségbeesett voltam már, el szerettem volna menni hétfőn Londonba megpróbálni megtalálni valahogy Krisztinát. Tudom jól, mi a nagyváros. Rövid ideig Berlinben éltem. Londonban megyek, de nem keresni a lányom, hanem hazahozom őt! Örülünk, hogy ez a dráma véget ért!

Margit Zoltán



Aggodalom a zentai lány londoni eltűnése végett



Krisztinának eltűnt az útlevele és a táblagépe, 
a rendőrség megtalálta a mobiltelefon törött fejhallgatóját!

Keserves keresés indult a húszéves zentai lány, -Fénysárosi Krisztina felkutatásara Londonban. Az utolsó jelentkezés a szüleinek és barátjának június másodikán volt.

Az angol rendőrség az egy londoni  albérletben élő szobatárs, Sztefani Csonity (Tiszaszentmiklós) riasztás után rögtön elkezdte a felkutatást, miután a lány nem jelent meg a bérelt lakásban ill. nem érkezett meg munkahelyére a Royal Hotelba.

A keresés mindeddig nem hozott eredményt, de azt a rendőrség megerősítette, hogy nem távozott ezidáig Nagy-Britanniából . Teljes média hadjárat követi Krisztina eltűnését Angliában és immáron a közösségi oldalakon keresztül, az Angliában élő magyarok elárasztották London utcáit szórólapokkal és felhívásokkal a keresésre ill. bekapcsolták "Missing People" portált akik eltűnt személyek felkutatásával foglalkoznak, ami remélhetőleg sikerrel zárul és Krisztina előkerül. Szülei - kétségbeesettek. Sokkban és hitevesztettségben csüggednek egymást bátorítva. Azt remélik hogy a lányuk életben van és nemsokára ajtójukon kopogtat...




Az édesapjával Róberttel beszéltem a történetről, először megdöbbentem azon amit mondott, de dőlt belőle a keserűség és a fájdalom:

- Minden nap beszéltünk vele telefonon keresztül, és utoljára kedden este. 

- Ő nem panaszkodott valami különleges történne körülötte. Most mit tegyek? Az asszony, azt mondta menjek ki Londonba és keressem a lányunkat, de hogyan? London hatalmas város, évekig bolyongva sem járnám be minden szegletét az nem Felsőhegy vagy Zenta. 

-Tudod eltűnt a telefonja, letörölték a facebook profilját, eltörték a fejhallgatóját... 

-Pénze kártyán volt neki a hétvégére várta első fizetését. Mond meg mit tegyek? Hova menjek? Előkerül ő valaha is? Jó-nevelt lány és talpraesett lány, akinek tervei voltak! Először dolgozni akart, majd Londonban elvégezni a marketinget. Karriert akart építeni. Itt Szerbiában nem volt jövőképe. Mi nem akartuk elengedni, de nem álltunk elképzelései útjába! Azt akartuk neki sikerüljön, jó élete legyen! Most hol van? Él e még! Istenem!

Aki tud valamit Krisztináról a rendőrségnek jelentse ill. a Missing People alapítványnak:

City Of London Police:

Tel:      020 7601 2222 
Tel: +44 20 7601 2222

Missing People

284 Upper Richmond Road West,
London SW14 7JE.
Tel: 020 8392 4590
Fax: 020 8878 7752

Margit Zoltán




Népszerű bejegyzések

Follow on Bloglovin