2015. június 6., szombat

Aggodalom a zentai lány londoni eltűnése végettKrisztinának eltűnt az útlevele és a táblagépe, 
a rendőrség megtalálta a mobiltelefon törött fejhallgatóját!

Keserves keresés indult a húszéves zentai lány, -Fénysárosi Krisztina felkutatásara Londonban. Az utolsó jelentkezés a szüleinek és barátjának június másodikán volt.

Az angol rendőrség az egy londoni  albérletben élő szobatárs, Sztefani Csonity (Tiszaszentmiklós) riasztás után rögtön elkezdte a felkutatást, miután a lány nem jelent meg a bérelt lakásban ill. nem érkezett meg munkahelyére a Royal Hotelba.

A keresés mindeddig nem hozott eredményt, de azt a rendőrség megerősítette, hogy nem távozott ezidáig Nagy-Britanniából . Teljes média hadjárat követi Krisztina eltűnését Angliában és immáron a közösségi oldalakon keresztül, az Angliában élő magyarok elárasztották London utcáit szórólapokkal és felhívásokkal a keresésre ill. bekapcsolták "Missing People" portált akik eltűnt személyek felkutatásával foglalkoznak, ami remélhetőleg sikerrel zárul és Krisztina előkerül. Szülei - kétségbeesettek. Sokkban és hitevesztettségben csüggednek egymást bátorítva. Azt remélik hogy a lányuk életben van és nemsokára ajtójukon kopogtat...
Az édesapjával Róberttel beszéltem a történetről, először megdöbbentem azon amit mondott, de dőlt belőle a keserűség és a fájdalom:

- Minden nap beszéltünk vele telefonon keresztül, és utoljára kedden este. 

- Ő nem panaszkodott valami különleges történne körülötte. Most mit tegyek? Az asszony, azt mondta menjek ki Londonba és keressem a lányunkat, de hogyan? London hatalmas város, évekig bolyongva sem járnám be minden szegletét az nem Felsőhegy vagy Zenta. 

-Tudod eltűnt a telefonja, letörölték a facebook profilját, eltörték a fejhallgatóját... 

-Pénze kártyán volt neki a hétvégére várta első fizetését. Mond meg mit tegyek? Hova menjek? Előkerül ő valaha is? Jó-nevelt lány és talpraesett lány, akinek tervei voltak! Először dolgozni akart, majd Londonban elvégezni a marketinget. Karriert akart építeni. Itt Szerbiában nem volt jövőképe. Mi nem akartuk elengedni, de nem álltunk elképzelései útjába! Azt akartuk neki sikerüljön, jó élete legyen! Most hol van? Él e még! Istenem!

Aki tud valamit Krisztináról a rendőrségnek jelentse ill. a Missing People alapítványnak:

City Of London Police:

Tel:      020 7601 2222 
Tel: +44 20 7601 2222

Missing People

284 Upper Richmond Road West,
London SW14 7JE.
Tel: 020 8392 4590
Fax: 020 8878 7752

Margit Zoltán
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Dr. Gundy Sarolta - Tárogató válogatás 2015.

Szabó Angéla - Holtszezon - Katonaáldozataink