Margit Zoltán: Az MNT még nem jogerősített összetétele

2010. június 7., hétfő

Az MNT még nem jogerősített összetétele

Hosszú elemzésekbe nem bonyolódok a hivatalos közleményünk előtt, viszont meg kell, hogy említsem: "furcsa" MNT választás volt, az egyházak támogatása nélkül teljesen más eredmény jött volna létre, taktikalig jó húzásnak bizonyult, viszont tartok tőle, hogy a hívők megosztása igazhitű "egyértelműekre" és a maradék "másértelműekre" hosszú távon identitásunk és hitünk elvesztéséhez fog vezetni, mert tudni illik: az "egyházban" egyenlőnek kellene lennünk...! Egyértelmű, hogy az a család zsarnokká válik, amely a legkissebb jövevényre nem figyel és hangját nem veszi figyelembe, rálesünk!

E választás is az erős anyagi háttértámogatáson dőlt el, ez a folyamat elkezdődött a következő választásokra már "etalon" lesz! Példátlan, és a "demokrácia-megszentségtelenítése", hogy az induló listák közül három nem vett részt a választás folyamatában stb,stb...Magyar népmese jut eszembe, amikor is a kecskére bízták a káposztát... (választások finanszírozása, pártok-egyesületek finanszírozása még ma is átláthatatlan, "demokratikus" államberendezésre nem jellemző!...)

Köszönjük a szavazatokat! Köszönjük a megtisztelő bizalmat, hogy ott lehetünk az MNT-ben és a vajdasági magyarságot érintő sors-kérdésekben hallattatni tudjuk és fogjuk hangunkat, akkor is ha a döntés joga más kezébe maradt - került, így nem mondható ránk, hogy a "pályaszéléről" kiabálunk be, ott leszünk az MNT-ben !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Follow on Bloglovin