2010. június 3., csütörtök

5.- Kampányzáró üzenet


A Kézfogás a Magyarságért jelöltjei kampányzáró rendezvény helyett, a médiák útján fordulnak a magyar választópolgárokhoz.

1. Történelmi választások lesznek vasárnap június 6-án a Délvidéken. Történelmünk során először, titkos többlistás szavazással, demokratikus módon választunk magunknak politikai képviseletet: a Vajdasági Magyar Nemzeti Tanácsot – a Kárpát-medence második magyar parlamentjét.

2. A Kézfogás a magyarságért – Polgári mozgalom Bunyik Zoltán listavezetővel az élén egyedülálló választási lehetőség, mert pártfüggetlen. A 35 legnagyobbrészt pártonkívüli jelöltekből álló listát maguk a jelöltek állították független polgárokként.

3. Pártpolitikától mentes, csak a magyarság érdekeit szem előtt tartó nemzeti tanácsot fogunk létrehozni, amely az élet minden területén képviseli az itt élő magyarságot.

4. Legfontosabb céljaink egybeesnek a magyarság legégetőbb problémáival. Ma amikor megélhetési nehézségekkel, munkanélküliséggel küzdenek a magyar családok, számunkra a részarányos foglalkoztatás, tanuló gyermekeink és a vállalkozók megsegítése a legfontosabb feladat.

5. Jelöltjeink elkötelezettek az eddig gyenge teljesítményt felmutatott nemzeti tanács megváltoztatásában, rendelkeznek az ehhez szükséges szakmai és közéleti tapasztalattal. 
Hozzánk is elérkezett a változások ideje!

6. Tisztelt magyar választópolgár akár kapott, akár nem kapott postán levelet, értesítőt szavazzon az 5-ös számú listára: Kézfogás a magyarságért – Polgári mozgalom – Bunyik Zoltán és Rácz Szabó László.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Dr. Gundy Sarolta - Tárogató válogatás 2015.

Szabó Angéla - Holtszezon - Katonaáldozataink

Globális vidék