Margit Zoltán: SUperMAN 3.

2010. június 2., szerda

SUperMAN 3.


Aki olvas újságot, már tudja mi a SUperMAN 3. epizód története...


Viszont haladjunk:

Kézfogás a magyarságért – Polgári mozgalom – Bunyik Zoltán és Rácz Szabó László

A Kézfogás a magyarságért jelöltjei kampányzáró rendezvény helyett, a médiák útján fordulnak a magyar választópolgárokhoz.


1. Történelmi választások lesznek vasárnap június 6-án a Délvidéken. Történelmünk során először, titkos többlistás szavazással, demokratikus módon választunk magunknak politikai képviseletet: a Vajdasági Magyar Nemzeti Tanácsot – a Kárpát-medence második magyar parlamentjét.


2. A Kézfogás a magyarságért – Polgári mozgalom Bunyik Zoltán listavezetővel az élén egyedülálló választási lehetőség, mert pártfüggetlen. A 35 legnagyobbrészt pártonkívüli jelöltekből álló listát maguk a jelöltek állították független polgárokként.


3. Pártpolitikától mentes, csak a magyarság érdekeit szem előtt tartó nemzeti tanácsot fogunk létrehozni, amely az élet minden területén képviseli az itt élő magyarságot.


4. Legfontosabb céljaink egybeesnek a magyarság legégetőbb problémáival. Ma amikor megélhetési nehézségekkel, munkanélküliséggel küzdenek a magyar családok, számunkra a részarányos foglalkoztatás, tanuló gyermekeink és a vállalkozók megsegítése a legfontosabb feladat.


5. Jelöltjeink elkötelezettek az eddig gyenge teljesítményt felmutatott nemzeti tanács megváltoztatásában, rendelkeznek az ehhez szükséges szakmai és közéleti tapasztalattal.
Hozzánk is elérkezett a változások ideje!

6. Tisztelt magyar választópolgár akár kapott, akár nem kapott postán levelet, értesítőt szavazzon az 5-ös számú listára: Kézfogás a magyarságért – Polgári mozgalom – Bunyik Zoltán és Rácz Szabó László.
-margitzoltan.blogspot.com nem vállal felelősséget, - minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes e az adott kép és film letöltése, használata, terjesztése!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Follow on Bloglovin