Margit Zoltán: Tiltakozik a Kézfogás a Magyarságért listavezetője

2010. május 11., kedd

Tiltakozik a Kézfogás a Magyarságért listavezetője





Tiltakozó közlemény

A Kézfogás a Magyarságért MNT lista listavezetőjeként nyilvánosan tiltakozom a VMSZ vezetőinek nyomásgyakorlása ellen, amivel igyekeznek meggátolni listánk rajthoz állását. A nyomásgyakorlás és fenyegetőzés listánk jelöltjei és támogatói ellen nyilvánul meg, akik között VMSZ tagok is vannak, kik elégedetlenek pártjuk vezetőinek munkamódszerével. A nyomásgyakorlás és fenyegetőzés párfegyelmi előrevetítésében, támogatás-megvonással és munkahelyi felmondással való fenyegetőzésben, sőt fizikai megtorlás kilátásba helyezésében nyilvánul meg.
Ily módon az MNT első titkos választását már az előkészületi fázisban beárnyékolják az eddigi hatalmi párt nem demokratikus megnyilvánulásai. Listánk számára a választási kampány még nem kezdődött meg, de a magyar választópolgároknak joguk van tudomást szerezni arról, mi történik a választásokra való felkészülés hátterében.


Bunyik Zoltán

Az itt említett párt is az alapszabályzatában a demokrácia szót és a másként gondolkodók véleményének tiszteletben tartását és a toleranciát szorgalmazza (...)! A gyakorlatban a módszerválltás után (2000) a "demokratikus" előjelű pártok átalakultak autokratákká és közelebb állnak a diktaturához, mint a demokrácia alapelvéhez! A politikai ellenfél (másként gondolkodó) ma ellenség (ABST. meta. ELÍT. [emberek közötti, gyak. kibékíthetetlen viszonyra] ELÍT. [gonoszul ártani akaró] rosszakaró; NEG.gyakran ELŐZ. is [összeveszett, gyak. kibékíthetetlen, ártani akaró] haragos; SEM. gyakran POZ. [vmiben, vmivel szemben álló v. egyet nem értő] ellenfél; így is:SEM. így is:ELŐZ. fél;GEN. rivális; SEM. szemben álló fél     ősi ellenségek   esküdt ellenségek a szó szoros értelmében és le kell dózerolni minden eszközzel a közélet porondjáról. A hatalom eszközeit folyamatosan bevetik, nem azért közdöttünk a diktátor ellen, hogy a finomítottab és alantasabb módszereket varjanak a nyakunkba! A TOLERANCIA és a DEMOKRÁCIA alapelve, hogy mindenkinek egyenlő esélyt kell biztosítani és megmutatkozik a rátermetség itt meg azzal állunk szemben nap mint nap, hogy nyomásgyakorlás, fenyegetőzés, fizikai és szellemi megtorlás, mobing...Még az kell, hogy az MNT üléseit latinul vezessék le, mert Vatikán város előterjesztette a püspök jelöltnek e nyelven való misézést! Urbit et orbi...elMeNTél józan...


UI: -Mivel püspökünk POLITIZÁL és nem ér rá, még egy csókai bérmálkozási misére sem, becsületére válljon Húzsvár László nyugalmazott püspükünk helytállása és tartása az egyház és a hívek írányába! Az ég tartsa közöttünk még sokáig!


Margit Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Follow on Bloglovin