Margit Zoltán: Zenta - Zsiti örök-rangadó az örökifjú öregfiúkkal!

2012. szeptember 22., szombat

Zenta - Zsiti örök-rangadó az örökifjú öregfiúkkal!


A második "örök-rangadót" egy szorgalmas szervezés előzte meg. Pócs Atilla a régi szép időket megidézve felkért, hogy jó lenne abba a bőrbe belerúgni, amit anno oly sokszor sikeresen tettük, mert Pintérrel és Tóth-Abonyival úgy gondolják. Jól gondolták!  Elkezdtem számolni, te jó ég utoljára 1991-ben vettem fel a Zenta Labdarúgó Klub sárga-kék mezét a 11-es csatárszámot a balszélső poszton...Jött az egyetem, el is ment...A délszláv háborúk kettőbe-törtek bennünket, foci karrierünket, mást is, -és szétszórtak bennünket a világban...

Szombat közeledtével, "sportolói-lázban" égtem, meg is lepődtem magamon. Előkerestem a sportcipőmet a hatszöges adidas-t, megtisztítottam, felmentem a "nettre" és megnéztem az utódját, ma már az a modell "11 szöges"  a láb vonalához és a terep nehézségéhez idomul...zongorázni még nem tud, de nem is kell, hogy tudjon! Igen, minden fejlődik, így a sport  kellékei is. 

Adipure 11Pro TRX FG Boots

Igen, nosztalgiáztunk egy picinykét, ki hogyan találta fel magát ebben az örökkön-örökké forrongó világban. A legfontosabb, hogy mindannyian megvagyunk, jól vagyunk és családot is alapítottunk. A meccs 16 órakor kezdődött a "Zsitipályán" az újból híres malomipari létesítmény árnyékában.

A Zenta labdarúgó klub és a Zitopromet Labdarúgó klub
örökifjú-öregfiújai

Frissen, üdén és mosolyogva...

A feladat: kettő félidőt kibírni... juj...

Pillanatkép a meccs végéről

Itt már picinykét elfáradtunk...

Itt jön a legfontosabb: újból megvédtük a "mundér" becsületét és kettő góllal megnyertük az örök-rangadót! Gól passzt adtam Pintérnek, volt egy nagy lehetőségem is...A legfontosabb, hogy vigyáztunk egymásra és egy kellemes szombat délutánt töltöttünk el!

Lesz folytatás!

Holnap fel tudok e kelni az ágyból, nem tudom...

Margit Zoltán


4 megjegyzés:

  1. Ezt jó látni. Valaki, aki megemlíti a blogjában. nagyon örülök, hogy jól gondoltam. Köszi a gólpasszt és lesz folytatás májusban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen így van, a jó történeteket is meg kell írni, mert abból immáron már kevés akad! Az összefogás és a szabadidő ésszerű eltöltése az ma már feladat és cél! Itt 40 embert kellett megmozgatni időben és térben, amely részetekről fáradságos munka volt, de megérte! Jó volt hosszú évtizedek után találkozni veletek és egy jót játszani azt követően elbeszélgetni!

      Törlés
  2. Örülök, hogy jól gondoltam. Köszi a gólpasszt és lesz folytatás májusban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól ám! A gólpassz az egyértelmű volt, bár én akkor holt szögben voltam a te pozicíódhoz képest, nos működött a régi megérzés és anno a tréningeken begyakorolt "korreográfia", mely szerint a Pintér Zsolt a középpályán jön! Jött és gólt lőtt, ahogyan sokszor, most is nyert a csapat! A folytatáson ott leszek!

      Törlés

Köszönöm a megjegyzését!

Népszerű bejegyzések

Follow on Bloglovin